TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Expand All
1. YLEISTÄ

Voimassa 28.05.2020 alkaen 
Viimeksi päivitetty: 09.07.2020

Tietojen hallinnoijana, meillä on laillinen velvollisuus uhkapelisäädösten mukaisesti käsitellä pelaajien henkilötietoja antaaksemme heille luvan osallistua peleihin ja tarjotaksemme heille tukevia palveluja. Tämä tietosuojakäytäntö selittää, mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi keräämme ne ja kuinka käytämme niitä.

Nettisivusto www.spinsamurai.com ("Kasino", "Nettisivusto", "Yhtiö", "Me", "Meidän") on Dama N.V.:n omistama ja operoima. Tämä yhtiö on rekisteröity ja perustettu Curaçaon lakien mukaisesti, sen rekisteröintinumero on 152125 ja rekisteröity osoite on Julianaplein 36, Willemstad, Curaçao ja sen täysin omistaman tytäryhtiön, Strukin Limitedin, rekisteröity osoite on Pavlov Nirvana & Aipeias, 4, ALPHA TOWER, Floor 1, Flat 11, 3021, Limassol, Kypros. Dama N.V.:lle on lisenssin myöntänyt ja sitä sääntelee Antillephone N.V. (lisenssin numero 8048/JAZ2020-013).

Jos sinulla on muita kysymyksiä koskien tätä tietosuojakäytäntöä tai tietojesi suojaamista, ota yhteyttä tietosuojavirkailijaamme osoitteeseen [email protected].

Jos sijaintisi on ETA:lla, voit myös ottaa yhteyttä ETA:n edustajaan tietosuojaa koskevissa kysymyksissä osoitteeseen [email protected] tai käyttäen alla olevaa postiosoitetta. Direx N.V. ETA:n edustaja on Lift Advisory Limited, 206 Wisely House, Old Bakery Street, Valletta, Malta.

Rekisteröimällä pelitilin nettisivustolle vahvistat, että hyväksyt tämän tietosuojakäytännön. Jos et hyväksy tässä tietosuojakäytännössä esitettyjä ehtoja, etkä halua antaa meille henkilötietoja, joita tarvitsemme, pidättäydy käyttämästä tätä nettisivustoa.

Huomaa, että tämä tietosuojakäytäntö toimii sopimuksena sinun ja yhtiön välillä. Saatamme ajoittain tehdä muutoksia tähän käytäntöön. Vaikka teemme parhaamme pitääksemme sinut tietoisena kyseisistä muutoksista, suosittelemme, että luet tietosuojakäytäntöä säännöllisesti. Nettisivuston ja/tai sen palvelujen jatkuva käyttäminen katsotaan tietosuojakäytännön hyväksymiseksi. 

2. KERÄÄMÄMME TIEDOT

Henkilötiedot, joita saatamme pyytää käyttöömme ja käsiteltäväksemme sisältävät, mutta eivät rajoitu:

a) Kaikki tiedot, jotka annat meille täyttäessäsi lomakkeita tilin rekisteröimissivuilla, samoin kuin muut tiedot, joita annat sivuston kautta tai sähköpostin välityksellä (kuten etu- ja sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero);

b) Kanssamme käymä kirjeenvaihto sivuston, sähköpostin, nettichatin tai muun kommunikointikeinon kautta;

c) Kaikki pelitilin siirtohistoria, tapahtuivat ne sitten sivusto(je)n kautta tai muulla kommunikointi tavalla; 

d) Sisäänkirjautumiset sivustolle ja niiden yksityiskohdat, mukaan lukien liikennetiedot, GeoIP-paikannustiedot, selain/laite-tiedot, nettilokit, tapahtumalokit ja muut liikennetiedot, jotka ovat tallentuneet järjestelmäämme;

e) Asiakirjat ja todisteet, jotka olemme kohtuullisesti pyytäneet varmentaaksemme tilisi, käsitelläksemme talletuksia tai nostoja ja tehdäksemme petoksenestotarkastuksia (omasta aloitteestamme tai sovellettavan lain perusteella). Tällaiset todisteet saattavat sisältää skannauksia passeista, palkkakuiteista, tiliotteista jne.

f) osallistumiset kyselyihin tai muihin asiakasarvioihin, joita saatamme tehdä silloin tällöin.

3. KUINKA KÄYTÄMME TIETOJASI

Käsittelemme sinulta keräämiäsi henkilötietoja antaaksemme palveluitamme. Erityisesti käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

a) Panoksiesi ja rahansiirtojesi käsittely. Tämä sisältää luottokortin ja netin maksujärjestelmien käyttösi;

b) Sivustolta etsimiesi peli- ja muiden palveluiden tuottaminen; 

c) Asiakastuen antaminen, kuten apu tilisi perustamisessa ja hallinnassa; 

d) Tarvittavien varmennustarkistusten tunnistaminen ja tekeminen;

e) Tietojen antaminen kampanjatarjouksistamme rekisteröidyille pelaajille tai valittujen liikekumppaneidemme tai yhteistyökumppaneidemme mainoksien lähettäminen (vain mikäli pelaaja on erikseen suostunut tällaisen markkinointimateriaalin vastaanottamiseen); 

f) Laillisten velvollisuuksien noudattaminen, mukaan lukien rahanpesunestosäädösten (AML) ja terrorismin rahoitusta (CFT) vastaan taistelevien lakien noudattaminen;
 
g) Rahansiirtojen tarkkailu ja tutkinta petoksia, ehtojen väärinkäyttöä, rahanpesua ja muuta laitonta tai määräysten vastaista pelitoimintaa estääkseen;
 
h) Asiakkaiden mieltymysten analysointi markkinointitutkimuksia käyttäen (osallistuminen kyselyihin ei ole pakollista ja voit aina olla osallistumatta);

i) Tutkimuksen ja tilastoanalyysin tekeminen kerätyistä tiedoista.

4. MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Jos et ole kieltänyt markkinointimateriaalin lähettämistä, saatamme käyttää henkilötietojasi, mukaan lukien sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi, markkinointiviestien lähettämiseen koskien tuotteita, palveluita ja kampanjoita. Tämä saattaa sisältää tietoa liikekumppaneidemme, kuten kasinopelien tuottajien tuotteista ja palveluista.

Mikäli haluat lopettaa tämän kaltaisten markkinointi- ja mainosmateriaalien vastaanottamisen, voit lopettaa sen pelitilisi asetuksista tai ottamalla yhteyttä asiakastukeemme osoitteessa [email protected].

Huomaa lisäksi, että hyväksymällä minkä tahansa kilpailun palkinnon tai voitot meiltä, suostut siihen, että nimeäsi ja/tai käyttäjänimeäsi voidaan lain puitteissa käyttää mainos- ja markkinointitarkoituksessa ilman erillistä kompensaatiota.

5. HENKILÖTIETOJEN HANKKIMINEN

Emme kerää mitään henkilötietoja sinusta tietämättäsi. Saatamme kuitenkin kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja sinusta, jotka olet antanut meille esimerkiksi palveluitamme käyttämällä ja kanssakäymisessä kanssamme.

Saatamme myös laillisesti vastaanottaa tiettyjä henkilötietoja netin kauppiailta ja palveluntuottajilta, kuten petoksenestoyhtiöiltä. Tämän lisäksi varaamme oikeuden hankkia kolmannen osapuolen palveluita teknistä tukea varten käsiteltäessä rahansiirtojasi netissä ja pelien sisältöä. 

Huomaa, että meillä saattaa olla pääsy mihin tahansa tietoon, jonka olet antanut tällaiselle kauppiaalle, palveluntuottajalle tai kolmannen osapuolen verkkokauppapalvelulle. Voit olla varma, että suojelemme kaikkia tällä tavalla saamiamme tietoja, kuten tässä tietosuojakäytännössä on mainittu. Kaikki antamasi tiedot voidaan antaa yhtiön ulkopuolisille kolmansille osapuolille vain tämän tietosuojakäytännön antamissa puitteissa ja teemme kaikki mahdolliset asiat varmistaaksemme, että sopimuksemme kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa suojelevat yksityisiä tietojasi.

6. TIETOJEN VASTAANOTTAJAT

Saatamme luovuttaa lähettämiäsi tietoja muille ryhmäämme kuuluville yhtiöille ja liikekumppaneillemme. Näihin yhtiöihin kuuluvat emoyhtiömme, niiden emoyhtiöt ja kaikki kyseisten yhtiöiden tytäryhtiöt, kuten myös muut yhtiöt joiden kanssa teemme liiketoimintaa ja joiden kanssa meillä on asiaan kuuluvia sopimuksia. Tietojasi saattaa käsitellä yhtiö tai toinen ryhmäämme kuuluva yhtiö, joka saattaa käyttää kolmatta osapuolta tarvittavasta tietojen käsittelystä suoriutuakseen.

Yhtiön työntekijöillä, tarkemmin sanottuna tietosuojavirkailijalla, rahanpesuvirkailijalla, maksu- & petoksenesto-analyytikoilla, asiakastukipalvelijoilla, asiakkaiden säilytys-tiimin jäsenillä, VIP-pelaajien managereilla ja muilla valituilla työntekijöillä, on myös pääsy henkilökohtaisiin tietoihin, jotta he voivat tehdä työnkuvaansa kuuluvia tehtäviä ja antaa sinulla apua. 

Työntekijämme, joilla on pääsy tai jotka muuten liittyvät pelaajien henkilötietojen käsittelyyn, ovat allekirjoittaneet salassapitosopimuksen kunnioittaakseen pelaajan tietojen luottamuksellista luonnetta pelaamiseen, tietosuojaan ja yksityisyyteen liittyvien lakien mukaisesti.

Antaakseemme sinulle tehokasta palvelua, me ja/tai palveluntuottajamme saatamme joutua siirtämään henkilökohtaisia tietojasi yhdestä Euroopan Unionin (EU) maasta toiseen ja myös Euroopan Vapaakauppa-alueen (EFTA) sisällä, jotkut tietojenkäsittelijät saattavat sijaita myös Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Näin ollen, käyttämällä nettisivustoa ja kommunikoidessasi sähköisesti kanssamme, ymmärrät ja hyväksyt, että me (tai tavarantoimittajamme tai alihankkijamme) voivat käsitellä tietojasi näissä maissa. Teemme aina parhaamme varmistaaksemme, että tietojasi kohdellaan turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

7. TIETOJEN LUOVUTTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. 

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi eteenpäin, mikäli laki, säädös tai muu laillinen haaste tai valtuutus näin määrää. Voimme myös luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi viranomaistahoille, mikäli uskomme sen olevan välttämätöntä yhtiön, sen asiakkaiden tai kolmansien osapuolien laillisten intressien suojelemiseksi.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:

a) Kun olemme lain mukaan velvollisia tekemään niin;

b) Jos verkkosivuston täytyy jakaa tietoja sen maksujen prosessoijien kanssa mahdollistaakseen maksutransaktiot heidän tietosuojakäytänteidensä mukaisesti. (Yleisesti ottaen useimmat korttitransaktiot prosessoi Paysafe, jonka tietosuojakäytäntö on voimassa tällaisten transaktioiden yhteydessä);

c) Noudattaaksemme lakien ja säädösten mukaisia tehtäviämme ja velvollisuuksiamme asianmukaisia lisenssi- ja sääntelyviranomaisia kohtaan, kuten myös tehtäviämme ja velvollisuuksiamme koskien muuta asiaan kuuluvaa lainsäädäntöä sekä muiden lainkäyttöalueiden asiaan soveltuvia säädöksiä;

d) Kun yhtiö uskoo, että tietojen antaminen on välttämätöntä yhtiön tai pelaajan turvallisuuden kannalta, muiden turvallisuuden kannalta, petoksen tutkinnassa tai hallituksen pyyntöön vastaamiseksi;

e) Jos markkinointipalvelun tuottajamme tarvitsevat tietoja tehtäviensä suorittamiseen;

f) Mille tahansa kolmannelle osapuolelle pelaajan ennen sitä antamalla suostumuksella.

Käytämme kolmannen osapuolen tietojen käsittelijöitä käsittelemään rajattuja henkilötietoja puolestamme. Tällaiset palveluntuottajat tukevat sivustoamme, erityisesti sivustojen hallinnoimiseen ja operoimiseen liittyvissä asioissa, markkinoinnissa, analytiikassa, sivustojen parantamisessa ja sähköpostien uutiskirjeiden lähettämisessä. Takaamme, että henkilötietojen siirtäminen vastaanottajalle noudattaa sovellettavaa tietosuojalakia ja samat velvoitteet koskevat käsittelijää, jotka on kyseessä olevassa palvelusopimuksessa määrätty. 

Sivustomme saattavat sisältää sosiaalisesta median ominaisuuksia (kuten "Jaa"- tai "Tykkää"-painikkeet). Tällaiset ominaisuudet toimittaa kolmannen osapuolen sosiaalisen median tahot, kuten Facebook. Kun tiedot on kerätty tällä tavalla, niiden käsittelyä hallinnoidaan kyseisen sosiaalisen median tahon tietosuojaselosteen mukaisesti.

Ylläolevan lisäksi, saatamme myös siirtää henkilötietoja, jos hankimme uusia yrityksiä. Mikäli yhtiön rakenteessa tapahtuu muutoksia, kuten fuusio tai että toinen yhtiö hankkii sen kokonaan tai osittain, on hyvin todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot kuuluvat kauppaan tai siirtoon. Me, osana käytäntöä, ilmoitamme pelaajillemme sähköpostitse ennen kuin tällainen henkilötietojen siirto tapahtuu.

Huomaa, että sivustollamme saattaa olla linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille. Emme ole vastuussa tällaisesta ulkoisesta sisällöstä, joka saattaa sisältää erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tietojenkäsittelymenetelmiä.

8. TIETOJEN SÄILYTYS

Kuten käyttöehdoissamme on mainittu sekä sinä että kasino, voitte päättää sulkea pelitilisi millä tahansa hetkellä. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilökohtaiset tietosi niin pitkään, kuin laissa on määritelty. Näitä tietoja käytetään vain, mikäli toimivaltaiset viranomaiset tarvitsevat niitä tapauksissa, joissa he tutkivat taloustietoja ja fiskaalisia tietoja, petosta, rahanpesua tai mitä tahansa muuta laitonta toimintaa.

Saatamme myös pitää anonymisoituja osia tiedoistasi parantaaksemme sisältöämme ja markkinointiviestintäämme tilanteissa, joissa ei käytetä automaattista päätöksen tekoa.

Sinun tulee huomioida, että Euroopan Unionin lisensoitujen pelialueiden rahanpesunestosäädösten mukaisesti, olemme velvollisia säilyttämään pelaajien rekisteröidessä antamia henkilökohtaisia tietoja, kuten myös kaikkia pelitilin aktiivisuuden aikana keräämiämme tietoja vähintään viiden vuoden ajan laskien pelaajan viimeisestä toiminnasta tai tilin sulkemisesta. Näin ollen, pyyntöjä koskien tietojen poistamista ennen tämän ajanjakson päättymistä, ei voida hyväksyä.

9. TIETOJESI TURVALLISUUS

Vahvistamme täten, että kerätessämme ja käsitellessämme henkilötietojasi pelitiliäsi hallinnoidaksemme, meitä sitovat tiukat henkilötietoa suojelevat lait.

Pyrimme sen mukaisesti suojelemaan henkilötietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintatapojen ja soveltuvien säädösten mukaisesti.Olemme sitoutuneet tuottamaan turvallisia palveluita pelaajille ja käytämme kaikkia kohtuullisia varokeinoja varmistaaksemme, että kaikki meille antamasi tiedot pysyvät turvassa.

Oikeus perua suostumus. Tapauksissa, joissa tarvitsemme suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus perua suostumus koska tahansa.

Pelitileille pääsee vain käyttäen pelaajan henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa. Voit myös ottaa käyttöön 2-tasoisen varmennuksen (2FA) lisäsuojana tilisi luvatonta käyttöä vastaan. Olet vastuussa kirjautumistietojesi pitämisestä luottamuksellisina ja sen varmistamisesta, että tiedot eivät päädy toisen henkilön haltuun. 

10. YHTEYDEN OTTAMINEN MEIHIN

Voit aina ottaa yhteyttä meihin koskien tätä tietosuojakäytäntöä, jos haluat:

a) Varmistaaksesi sinusta keräämiemme tietojen oikeellisuuden; 

b) Kysyäksesi henkilökohtaisten tietojesi käytöstä;

c) Estääksesi tietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksessa;

d) Päivittääksesi tai korjataksesi mitä tahansa meille antamaasi tietoa (näissä tapauksissa sinun tulee lähettää mikä tahansa kohtuullinen todiste, jonka pyydämme muutosten voimaan saattamiseksi). Huomaa, että on laitonta antaa vääriä tietoja itsestäsi ja on sinun vastuullasi varmistaa, että tietomme sinusta ovat aina päivitettyjä ja oikeita.

Olemme nimittäneet tietosuojavirkailijan (“DPO”), joka on vastuussa tähän tietosuojakäytäntöön liittyvistä kysymyksistä. Jos sinulla on kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä tietosuojavirkailijaan osoitteessa [email protected].

Jos asut ETA:lla, voit myös ottaa yhteyttä edustajaamme ETA:ssa koskien tietosuojaan liittyviä kysymyksiä osoitteessa [email protected] tai käyttäen alla olevaa postiosoitetta. Dama N.V.:n on ETA:n edustaja on Lift Advisory Limited, 206 Wisely House, Old Bakery Street, Valletta, Malta.

Tämän lisäksi, GDPR:n artiklan 77 mukaisesti, sinulla on oikeus laatia valitus tietojesi käsittelyä koskien valvovalle viranomaiselle, joko asuinpaikkasi, työpaikkasi tai väitetyn rikkomuksen tapahtuma maassa.

11. EVÄSTEKÄYTÄNNÖT

Kun vierailet nettisivustolla, järjestelmämme kerää automaattisesti tietoa vierailustasi, kuten selaimesi, IP-osoitteesi ja sivusto, jolta tulit sivustollemme. Tämä kerääminen voidaan tehdä yhteistyössä alustan tarjoajamme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Saatamme saada heiltä yleistä tilastotietoa tai käyttötietoa sivustomme vierailijoista. Emme käytä automaattisesti kerättyä tietoa tunnistaaksemme sinua henkilökohtaisesti ilman lisäsuostumusta.

Kerätäksemme kyseisiä tietoja, käytämme evästeitä ja vastaavia jäljitystyökaluja. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka säilytetään tietokoneellasi tai laitteessasi, kun vierailet nettisivuillamme. Jotkut evästeet ovat välttämättömiä nettisivuston toiminnan kannalta; toiset parantavat kokemustasi ja auttavat meitä tuottamaan parempaa palvelua. Alla ovat käyttämämme evästetyypit ja niiden tarkoitukset.

Vaaditut evästeet: mahdollistavat sivustoilla navigoinnin ja perustoimivuuden, esimerkiksi pääsyn sivuston jäsenten alueille.

Toiminnalliset evästeet: antavat meille mahdollisuuden analysoida nettisivun käyttöäsi ja valintojasi sivustolla (esimerkiksi istuntoavaimesi, kielesi ja alueesi), jotta voimme tallentaa nämä asetukset ja tarjota sinulle henkilökohtaisemman kokemuksen.

Mainosevästeet: antavat meille mahdollisuuden selvittää, kuinka tehokasta sisältömarkkinointimme on. Yhteistyökumppanimme toimittavat nämä evästeet jäljittääkseen sivustolla vierailuja ja uusien pelaajien rekisteröitymistä mainosten kautta. Emme jaa henkilökohtaisia tietojasi (kuten nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi) yhteistyökumppaneillemme paitsi tietoja, jotka kerätään suoraan mainosevästeillä. Sivuston vierailutietosi saatetaan kuitenkin yhdistää muihin henkilökohtaisiin tietoihin, joita tuottajat ovat hankkineet muista lähteistä. Näiden ulkoisten tietojen käsittelyä hallinnoi näiden kolmannen osapuolen tuottajien yksityisyysasetukset ja tietosuojaselosteet.

Ylläolevien lisäksi, käytämme useampia kolmannen osapuolen palveluntuottajia, jotka myös asettavat evästeitä sivustolle lähettääkseen meille tuottamiaan palveluja. Nämä palvelut sisältävät, mutta eivät rajoitu, kokemuksesi parantamisen jäljittämällä toimintaasi sivustolla, Nettisivuston tehokkuuden mittaamisen ja markkinointikampanjojemme tehokkuuden.

Useimmat nettiselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Jos haluat estää jotkut tai kaikki evästeet tai poistaa evästeet, jotka on jo asetettu, voit vaihtaa selaimesi asetuksia. Suosittelemme kuitenkin, että et estä tai poista evästeitä, sillä se saattaa rajoittaa nettisivuston käyttöäsi. 

12. NETENTIN PELIT

Kun pelaat NetEntin kehittämiä kasinopelejä, myös NetEntin tietosuojakäytäntö on voimassa. Tämä käytäntö löytyy täältä.